Author: admin

5-keshillat

Si të realizojmë “Wet Look”?

Nëse nuk dini si t’i stiloni flokët mbrëmjen e Vitit të Ri, Gerta ju sugjeron “Wet Look” ? ☺️ Në G Studio pak orare kanë mbetur free për datën 31 Dhjetor, megjithatë edhe nëse nuk arrini të rezervoni, ju ftojmë të…

Read more
5-keshillat

Model i inspiruar nga Pamela Anderson

????‍♀️Sot do të sjellim modeli më #viral , inspiruar nga Pamela Anderson, “???????????? ’???????? ????????????????”. ✨Rezultati do të jetë fantastik dhe nuk do t’ju duhen as 10 minuta, nëse ndiqni hapat që kemi përshkruar në video. ????Ndiqni tutorialin tonë dheee nëse provoni ta…

Read more
masterclass3

Masterclass “Beauty concepts & Armocromia”

Momente fantastike nga Masterclass i organizuar në “G Studio” për vajzat dhe zonjat që mësuan konceptet e bukurisë, teknikat e armokromisë e se si të nxjerrin në pah më të mirat nga vetja, pa dashur të jenë grimiere apo eksperte. ????…

Read more
5-keshillat

Make up perfekt për fytyrë perfekte

Perfect skin matches perfect make up!???? Jepini boost lëkurës tuaj këtë periudhë festash, me produktet më efektive me kolagjen të pastër nga @qmsmedicosmetics ???? Rezultat i arritur nga professional artist e talentuar @gertashehu2020 @gstudio_ Produktet që janë aplikuar janë: 1. Deep…

Read more
5-keshillat

Këshilla për flokët biond

A deshironi te keni nje Bionde te bukur ? Atehere provoni te shtoni keshillat tona perkujdesjes se flokeve tuaja . #gstuio#ghair#beautifullblonde #healthyhairjourney View this post on Instagram A post shared by G Studio | Health & Beauty Salon (@gstudio_)

Read more
5-keshillat

Skincare routine

Rutina e skincare me produkte efektive luan rol kryesor në krijimin e një make up perfekt nga professional artist @gertashehu2020 ⭐️ Produktet që kemi aplikuar janë: 1- Rose Quartz Exfoliating Mask – @111skin 2- The Essence – @augustinusbader 3- The Serum – @augustinusbader…

Read more
5-keshillat

Rëndësia e formës së fytyrës #2

Sot në rubrikën Këshillat e Gertës do vazhdojmë të flasim për rëndësinë e formës së fytyrës në estetikën tonë të përgjithshme. Duke analizuar dhe vlerësuar formën tuaj të fytyrës, profesionistët e flokëve apo të make-up do dinë të theksojnë apo minimizojnë…

Read more
5-keshillat

Rikrijim i Sharon Stone

Nje rikrijim pamjes se Sharon Stone ne Filmin Casino. View this post on Instagram A post shared by G Studio | Health & Beauty Salon (@gstudio_)

Read more
5-keshillat

Rëndësia e formës së fytyrës

Sot në rubrikën Këshilla nga Gerta, ju flasim për rëndësinë e formës së fytyrës në estetikën tonë të përgjithshme. Duke analizuar dhe vlerësuar formën tuaj të fytyrës, profesionistët e flokëve apo të make up do dinë të theksojnë apo minimizojnë tiparet…

Read more