Rëndësia e formës së fytyrës

5-keshillat
Sot në rubrikën Këshilla nga Gerta, ju flasim për rëndësinë e formës së fytyrës në estetikën tonë të përgjithshme. Duke analizuar dhe vlerësuar formën tuaj të fytyrës, profesionistët e flokëve apo të make up do dinë të theksojnë apo minimizojnë tiparet tuaja, për t’iu përafruar sa më shumë formës perfekte të fytyrës, që është ajo ovale. Na ndiqni në video për të mësuar më shumë mbi dy nga format e fytyrës: ajo trekëndore dhe ajo katërore. Për më shumë, na ndiqni në episodet e radhës.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *