Rëndësia e formës së fytyrës #2

5-keshillat
Sot në rubrikën Këshillat e Gertës do vazhdojmë të flasim për rëndësinë e formës së fytyrës në estetikën tonë të përgjithshme. Duke analizuar dhe vlerësuar formën tuaj të fytyrës, profesionistët e flokëve apo të make-up do dinë të theksojnë apo minimizojnë tiparet tuaja, për t’iu përafruar sa më shumë formës perfekte, që është ajo ovale. Na ndiqni në video për të mësuar më shumë mbi formën e fytyrës katrore & portretin e gjatë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *