Category: Activities

masterclass3

Masterclass “Beauty concepts & Armocromia”

Momente fantastike nga Masterclass i organizuar në “G Studio” për vajzat dhe zonjat që mësuan konceptet e bukurisë, teknikat e armokromisë e se si të nxjerrin në pah më të mirat nga vetja, pa dashur të jenë grimiere apo eksperte. ????…

Read more
salon10

Brunching together @GStudio

     View this post on Instagram            A post shared by G Studio | Health & Beauty Salon (@gstudio_)

Read more