Category: 5 Këshillat e Gertës

5-keshillat

Si të realizojmë “Wet Look”?

Nëse nuk dini si t’i stiloni flokët mbrëmjen e Vitit të Ri, Gerta ju sugjeron “Wet Look” ? ☺️ Në G Studio pak orare kanë mbetur free për datën 31 Dhjetor, megjithatë edhe nëse nuk arrini të rezervoni, ju ftojmë të…

Read more
5-keshillat

Model i inspiruar nga Pamela Anderson

????‍♀️Sot do të sjellim modeli më #viral , inspiruar nga Pamela Anderson, “???????????? ’???????? ????????????????”. ✨Rezultati do të jetë fantastik dhe nuk do t’ju duhen as 10 minuta, nëse ndiqni hapat që kemi përshkruar në video. ????Ndiqni tutorialin tonë dheee nëse provoni ta…

Read more
5-keshillat

Make up perfekt për fytyrë perfekte

Perfect skin matches perfect make up!???? Jepini boost lëkurës tuaj këtë periudhë festash, me produktet më efektive me kolagjen të pastër nga @qmsmedicosmetics ???? Rezultat i arritur nga professional artist e talentuar @gertashehu2020 @gstudio_ Produktet që janë aplikuar janë: 1. Deep…

Read more
5-keshillat

Këshilla për flokët biond

A deshironi te keni nje Bionde te bukur ? Atehere provoni te shtoni keshillat tona perkujdesjes se flokeve tuaja . #gstuio#ghair#beautifullblonde #healthyhairjourney View this post on Instagram A post shared by G Studio | Health & Beauty Salon (@gstudio_)

Read more
5-keshillat

Skincare routine

Rutina e skincare me produkte efektive luan rol kryesor në krijimin e një make up perfekt nga professional artist @gertashehu2020 ⭐️ Produktet që kemi aplikuar janë: 1- Rose Quartz Exfoliating Mask – @111skin 2- The Essence – @augustinusbader 3- The Serum – @augustinusbader…

Read more
5-keshillat

Rëndësia e formës së fytyrës #2

Sot në rubrikën Këshillat e Gertës do vazhdojmë të flasim për rëndësinë e formës së fytyrës në estetikën tonë të përgjithshme. Duke analizuar dhe vlerësuar formën tuaj të fytyrës, profesionistët e flokëve apo të make-up do dinë të theksojnë apo minimizojnë…

Read more
5-keshillat

Rikrijim i Sharon Stone

Nje rikrijim pamjes se Sharon Stone ne Filmin Casino. View this post on Instagram A post shared by G Studio | Health & Beauty Salon (@gstudio_)

Read more
5-keshillat

Rëndësia e formës së fytyrës

Sot në rubrikën Këshilla nga Gerta, ju flasim për rëndësinë e formës së fytyrës në estetikën tonë të përgjithshme. Duke analizuar dhe vlerësuar formën tuaj të fytyrës, profesionistët e flokëve apo të make up do dinë të theksojnë apo minimizojnë tiparet…

Read more
5-keshillat

5 këshillat për flokët kaçurrel

5 tricks for curly hair ????????‍♀️ View this post on Instagram A post shared by G Studio | Health & Beauty Salon (@gstudio_)

Read more