Model i inspiruar nga Pamela Anderson

5-keshillat

💁‍♀️Sot do të sjellim modeli më #viral , inspiruar nga Pamela Anderson, “𝗣𝗮𝗺 ’𝟵𝟬 𝗨𝗽𝗗𝗼”.

✨Rezultati do të jetë fantastik dhe nuk do t’ju duhen as 10 minuta, nëse ndiqni hapat që kemi përshkruar në video.

🫴Ndiqni tutorialin tonë dheee nëse provoni ta realizoni vajza mos harroni të na bëni tag, do donim shumë të shihnim rezultatet tuaja.🫶

#gstudio #gstudioladies #hair #pamcore #hairtutorial  #hairexpert #howto #learning #hairsalontirana #diy #partyhair #90hairinspo#ghair#gertashehu #gertashehumuah

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by G Studio | Health & Beauty Salon (@gstudio_)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *