Masterclass “Beauty concepts & Armocromia”

masterclass3

Momente fantastike nga Masterclass i organizuar në “G Studio” për vajzat dhe zonjat që mësuan konceptet e bukurisë, teknikat e armokromisë e se si të nxjerrin në pah më të mirat nga vetja, pa dashur të jenë grimiere apo eksperte.

🫴 Analizë, ekspertizë dhe këshillim imazhi, një ndërthurje mes teorisë dhe praktikës ku të gjitha mësuan disa rregulla e truke për të bërë grimin si profesioniste dhe për të përmirësuar gabimet që bënin në shtëpi 🤭

🥂Cheers to this great Saturday and can’t wait to share what’s next 😍

#gstudio #gstudioladies #masterclass #makeup #hairexpert #howto #learning #hairsalontirana #diy 

#makeupideas #armocromia #beautyconcept

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *