Shërbimet

My Friends & I Retreat
Play Video

Lista e shërbimeve

E detajuar
 • Stilistja primare G
 • Stilistja sekondare
 • Prerje për meshkuj
 • Krehje me furçë
 • Krehje me furçë + mashë
 • Krehje me pjastër dhe mashë
 • Blow out for hair with extensions
 • Stilim
 • Krehje & Stilim
 • Trajtim Balmain
 • Trajtim Hidratues
 • Trajtim me Keratin
 • Trajtim rigjenerues
 • Trajtim Detox
 • Trajtim kundra rënies së flokut
 • Trajtim Dermatiti
 • Trajtim Zbokthi
 • Bojë italiane Optimus(bojë me Bound Riparues të inkorporuar)
 • Bojë franceze Balmain Hair color couture(bojë e pasur me përbërës hidratues)
 • Deliton bojë pa amoniak
 • Bojë vaji
 • Refleks me ngjyrë dhe trajtues floku
 • Këna për flokë të shkurtër
 • Këna për flokë të gjatë
 • Shtrirje Permanente (3-6 muaj)
 • Fije në të gjithë flokun
 • Fije pjesërisht
 • Teknika Sun Kissed
 • Teknika të lira si Babylage, Balayage, Flambuage

*Në të gjitha proceset e dekolorimit produkti i përdorur ka të inkorporuar Plex Bond Repair.

 • Grim nga stilistja primare G
 • Grim nga stilistja sekondare
 • Grim estetik
 • Shtim qerpikësh
 • Pastrim fytyre 45'
 • Trajtim Lifting me Haviar
 • Trajtim për lëkura të yndyrshme
 • Maska ekspres sipas nevojës së lëkurës
 • Scrub Trupi
 • Masazh Trupi
 • Masazh Fytyre
 • Mustaqet
 • Sqetullat
 • Krahët
 • Bikini
 • Këmbët komplet
 • Pulpat
 • Depilim Meshkuj
 • Manikyr klasik
 • Manikyr Xhel
 • Zgjatim me xhel me letër
 • SPA Luxury + manikyr xhel
 • Trajtim me parafinë
 • Zgjatim me Tipsa
 • Nail Art
 • Trajtim këmbësh SPA me manikyr të thjeshtë
 • Trajtim këmbësh SPA me manikyr xhel
 • Paketa Basic (ofruar në sallon) 
 • Paketa Premium (ofruar në sallon) 
 • Paketa Ekskluzive (ofruar jashtë sallonit) 
 • Armokromia
 • Konsulencë imazhi
 • Konsulencë paraqitje
 • Personal Branding

Një event privat në sallon, për ty dhe mikeshat e tua. Finger food, shampanjë dhe vëmendja maksimale e të gjithë stafit tonë për ty dhe 4 mikeshat e tua të përzgjedhura.

DREJTUESE KREATIVE

Me një pasion për të bukurën, kreativitet dhe një intuitë për të kuptuar sjelljen e konsumatorit, unë mund t'ju ofroj konsulencën e duhur e cila pa diskutim do të rrisë imazhin tuaj personal ose markën tuaj apo projekte kreative që keni ndërmarrë. Duke krijuar përmbajtje vizuale tërheqëse, jam e përkushtuar për të ofruar zgjidhje unike dhe efektive që plotësojnë nevojat tuaja specifike. 

Masterclasses

Gift Cards