Kontakt

Kontakt

Informacion

Na kontaktoni nëse doni të jeni klienti ose partneri ynë i ardhshëm. 

Tiranë

“Nikolla Tupe”, 15/3, Tirana 1001

Telefon

Rrjetet sociale

Orari i punës

Hënë - Shtunë
09:00 – 20:00

Rezervo takimin

Plotësoni këtë formë me informacionin tuaj dhe stafi ynë do t'ju kontaktojë për të konfirmuar rezervimin tuaj.